Κουτσιαύτης: «Θέατρο ο Ουναχί για πέναλτι - Κόκκινη στον Μπρόρσον» (vid)
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:
«Τα πατήματα είναι δύσκολες φάσεις. Σε κανένα πλάνο σε κανένα σημείο της διεκδίκησης δε φαίνεται το πόδι του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου πάνω από εκείνο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.
Ο Ουναχί βρίσκεται πάνω από αυτό, του παίκτη του Ατρομήτου, σωστά δόθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Υπάρχει ξεκάθαρη περίπτωση θεάτρου.
Υπάρχει αντιαθλητικό μαρκάρισμα από τον Μπρόρσον. Πάει με υπερβολική ταχύτητα μη αναγκαία. Είχα καιρό να δω τέτοια φάση.
Αν το πόδι του Ουναχί βρισκόταν στο έδαφος, θα είχαμε σοβαρό τραυματισμό. Έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα έπειτα από παρέμβαση του VAR»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σάντσες: Η στάση Παναθηναϊκού και το «καλό deal»
- Οτούρου: Η ρήτρα, το ποσό και η νέα σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Μεγαλύτερο deal: Περισσότερα χρήματα ο Παναθηναϊκός από την ίδια εταιρεία!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Τι ζητά ο Μπενίτεθ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό