Μαύρη τρύπα το ΟΑΚΑ - Οι χαμένοι βαθμοί σε σχέση με τη Λεωφόρο
Η σύγκριση μεταξύ του ΟΑΚΑ και της Λεωφόρου μαρτυράει πως η τωρινή έδρα του Παναθηναϊκού δεν είναι ουσιαστικά «ποδοσφαιρική έδρα».
Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ αφήνοντας τη Λεωφόρο που είχε, μέχρι πέρυσι, σαν έδρα σε μια επιλογή που έως τώρα δε φαίνεται πως έχει βγει.
Συγκεκριμένα οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ έχουν χάσει σ’ όλο τον πρώτο γύρο συνολικά 9 βαθμούς, όσους είχαν χάσει πέρυσι σε όλη την κανονική περίοδο της σεζόν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ένα στατιστικό, το οποίο πραγματικά μαρτυράει πόσο κρύο γήπεδο είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο σε καμία περίπτωση δε φτιάχτηκε για γνήσια ποδοσφαιρική έδρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν