Παναθηναϊκός: Με μια επιστροφή η προπόνηση - Τι συμβαίνει με Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε με πολλές απουσίες στο «Γ. Καλαφάτης». Επέστρεψε ο Γερεμέγεφ, ακολούθησε θεραπεία ο Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Έρχεται η ανακοίνωση για Ιωαννίδη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (24/11, 17:00).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Μαξίμοβιτς, Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Πελίστρι και Ουναΐ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γεντβάι, θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον – Ιωαννίδης, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Γερεμέγεφ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr