Μπερνάρ: Η αντίθετη εξέλιξη στη Βραζιλία και το σκεπτικό επιστροφής στην Ελλάδα
Ο Μπερνάρ Ντουάρτε στη Βραζιλία δε διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του, καθώς πλέον και οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας δεν τον θέλουν σ’ αυτή.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπερνάρ Ντουάρτε αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό όντας ελεύθερος με σκοπό να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μινέιρο, ώστε να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της σπουδαίας καριέρας του.
Η πορεία του όμως στο συγκεκριμένο σύλλογο δεν κυλάει, προς το παρόν, όπως ο ίδιος την είχε ονειρευτεί, καθώς η μία άσχημη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη και μάλιστα πλέον και οι ίδιοι οι οπαδοί του συλλόγου ζητούν την απομάκρυνσή του.
Σίγουρα τα πράγματα για τον Μπερνάρ, όπως σας είχαμε αναφέρει, είναι δύσκολα και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μελλοντικά.
Στο μυαλό του ίδιου πάντως μπορεί να υπάρχει, μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη που έχουν τα πράγματα, μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, καθώς θα έχει μια ζεστή αγκαλιά και μεγάλη στήριξη από την πρώτη στιγμή για μια νέα αρχή.
Άλλωστε μην ξεχνάμε πως οι τελευταίες παραστάσεις του Μπερνάρ με την πράσινη φανέλα ήταν εντυπωσιακές και ο περισσότερος κόσμος του συλλόγου θα τον ήθελε πίσω.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»