Παναθηναϊκός: Αρχές Γενάρη 2+1 υπογραφές
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει το deal με τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αναμένεται ν’ ακολουθήσουν και δύο ακόμα περιπτώσεις παικτών με ανάλογη πορεία.
Ένας σύλλογος πριν πεινάσει, μαγειρεύει κι ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σ’ ένα τέτοιο mood, καθώς θα ανανεώσει τρεις σημαντικές συμφωνίες με στόχο να εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ήδη οι πράσινοι έχουν γνωστοποιήσει το «deal» με τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ ακολουθούν και οι περιπτώσεις των Γιώργου Βαγιαννίδη και Γουίλιαν Αράο που επίσης θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με το σύλλογο.
Αυτό που μένει στην προκειμένη περίπτωση είναι το τυπικό μέρος των συμφωνιών, δηλαδή οι ανακοινώσεις, που θα γίνει από τις αρχές του επόμενου έτους, καθώς οι λόγοι είναι τυπικοί και γραφειοκρατικοί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Φαν Ντρόγκελεν και ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό αγοράς του Φαν Ντρόγκελεν
- Το διπλό ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό, άμεσα μεταγραφή - Τι γίνεται με γκαρντ
- Γάτας: «Γκαντεμιά και ατυχία στον Παναθηναϊκό - Τόσους στόπερ θα πάρει»
- Παναθηναϊκός: «Στο πλάνο 3+1 μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν»