Παναθηναϊκός: Άρπαξαν την ευκαιρία Πελίστρι και Μαξ
Ο Ρουί Βιτόρια ανακατεύει την τράπουλα και δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.
Έτσι, κόντρα στην Λαμία, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ξανά, μετά από πολύ καιρό, τον Φίλιπ Μαξ να αγωνίζεται, αφού οι τραυματισμοί δεν του είχαν επιτρέψει να είναι σε κατάσταση να παίξει.
Έπαιξε για περίπου 15 λεπτά, έκανε τρία κοψίματα και ήταν θετικός, ενώ είναι απαραίτητος ενόψει της απαιτητικής συνέχειας αφού ο βιονικός Μλαντένοβιτς θα απουσιάσει κόντρα στον Ατρόμητο ελέω κίτρινων καρτών και κινδυνεύει και… στο Conference League.
Ο Φακούντο Πελίστρι είχε χαθεί από το ροτέισον του Ντιέγκο Αλόνσο αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τον επανέφερε και με την παρουσία του κέρδισε έξτρα πόντους.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΉταν εξάλλου, αυτός που κέρδισε την αποβολή του Ραντόνια, με την οποία ο Παναθηναϊκός ξεκλείδωσε τον αγώνα και άρχισε να παίρνει παραπάνω.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ