Ζαγοράκης: «Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα σοφτ ποδόσφαιρο, βγάζει μια εκνευριστική ηρεμία» (vid)
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε το σχόλιό του για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λαμία στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα»:
«Καταρχήν, πλέον, αρχίζει για τον Παναθηναϊκό και το «πρέπει». Το πήρε το «πρέπει» απέναντι στη Λαμία. Ο τρόπος που το πήρε, ήταν πάρα πολύ δύσκολο.
Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα σοφτ ποδόσφαιρο, εκπέμπει μια εκνευριστική ηρεμία. Αν δεν αλλάξει αυτό, θα έχει προβλήματα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ένταση, νεύρα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΣτον Παναθηναϊκό δεν το βλέπω αυτό. Τα παιδιά πρέπει να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού. Αυτό πρέπει να το αλλάξουν μόνοι τους οι παίκτες. Κάποιες φορές ο προπονητής δεν μπορεί να σου βγάλει τον τσαμπουκά. Δεν λέω ακραία πράγματα.
Θα πρέπει να βάλουν ένταση στο παιχνίδι τους. Είναι κάποιες φάσεις, τα έλεγα και με τον Τάκη (σ.σ Φύσσα). Πολλοί βαθμοί πεταμένοι, αλλάζει ο προπονητής…»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»