Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία
Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.
Χωρίς να υπάρχει πολυτέλεια χρόνου, μετά την ήττα (2-1) από την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία και την ανατροπή που υπέστη ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο, η προσοχή της ομάδας έχει στραφεί στο σημερινό στο παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.
Ο Ρουί Βιτόρια, που καθοδήγησε για δεύτερη φορά την ομάδα, μετά τη νίκη (1-0) στον Βόλο, παρατηρεί ότι η ομάδα χρειάζεται να βελτιωθεί σε συγκεκριμένα σημεία. Η ήττα από την Τζουργκάρντεν αποκάλυψε αδυναμίες στην αποτελεσματικότητα των παικτών και στην αυτοπεποίθηση, το οποίο πρέπει να διορθωθεί άμεσα για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.
Η αντίδραση είναι κρίσιμη για το «τριφύλλι», καθώς η Στοκχόλμη άφησε πολλά να σκεφτεί ο νέος τεχνικός. Το παιχνίδι με τη Λαμία έρχεται σε μια στιγμή που όλοι περιμένουν να αποδειχθεί η αντίδραση της ομάδας μετά την απογοήτευση της Σουηδίας.
Αγωνιστικά, ο Ρουί Βιτόρια θα χρειαστεί να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, λόγω του τραυματισμού του Τιν Γεντβάι, ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου μια εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Η πιθανή ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ίνγκασον, Σένκεφελντ (ή Αράο), Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Ουναϊ, Πελίστρι, Τετέ και Ιωαννίδης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Διπλό «σκάνδαλο» στο 2-0 της Μπέτις: Φάουλ στον Καλάμπρια και... οφσάιντ (pic-vid)
- Έξαλλη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το δεύτερο γκολ της Μπέτις - Η ανάρτηση (pic)
- Παναθηναϊκός: Υποδοχή οπαδών και αποθέωση στο Καρτούχα πριν τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς θυμήθηκε τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pic)
- Αγκαλιάζει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Πανσερραϊκό