Ντέμης: «Καλύτερα να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Οι παίκτες είχαν πολλά νεύρα στο φινάλε»
Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε στον «sportfm.gr» το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τζουργκάρντεν και την ήττα των πράσινων.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν πολλά νεύρα στο φινάλε του ματς με την Τζουργκάρντεν, το παθαίνουν οι παίκτες αυτό γενικά όταν βλέπουν ότι δεν έχουν το παιχνίδι. Υπάρχει μια ανασφάλεια στην ομάδα, χρειάζονται αποτελέσματα και να εμπιστευτούν τον προπονητή τους.
Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν για να κερδίσει και να περάσει. Μέχρι στιγμής δεν νομίζω πως μπορεί να χτυπήσει σε δύο μέτωπα. Πρέπει να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα καλύτερα. Έτσι όπως είναι ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν έχει νόημα να φτάσει στους ”8” του Conference League και να βγει 4ος στο πρωτάθλημα.
Θα έπρεπε η ομάδα να είχε ένα πλάνο, να ήταν φτιαγμένη και να έκανε διαχείριση. Τώρα ξαναφτιάχνεται», είπε μεταξύ άλλων».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες