Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και πιθανές αποχωρήσεις τον Γενάρη
Το Τριφύλλι θα κληθεί τον προσεχή Γενάρη να καλύψει τα κενά που θα προκύψουν στο ρόστερ, με τη σύμφωνη γνώμη του 54χρονου τεχνικού του.
Ο Παναθηναϊκός έχει στον «πάγο», αυτή τη στιγμή, τους Τόνι Βιλένα, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και Αλεξίς Τρουιγέ.
Παρόλα αυτά, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, θα γίνει προσπάθεια για να βρουν ομάδα οι «κομμένοι» και να ελαφρύνουν αυτόματα το αγωνιστικό μπάτζετ του συλλόγου.
Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, δεν θα επηρεαστεί κάπως η μεταγραφική πολιτική των «Πρασίνων» αφού και πάλι θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕίτε, δηλαδή, θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές μετά την απαίτηση του Ρουί Βιτόρια, είτε για να αντικατασταθεί κάποιος που θα αποχωρήσει από το «πράσινο» ρόστερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»