Παναθηναϊκός: Μόλις το τρίτο χαμένο πέναλτι για τον Ιωαννίδη
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο χθεσινό ματς κόντρα στον Βόλο δεν κατάφερε να βρει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Βόλο με 1-0 χάρη σε γκολ του Φίλιπ Τζούρισιτς έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, όμως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν κατάφερε να βρει ούτε τώρα το πρώτο του τέρμα στη Stoiximan Super League.
Για την ακρίβεια ο Έλληνας φορ είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν κι ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, η οποία όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα μη σπάζοντας έτσι την… γκίνια που έχει φέτος ο Ιωαννίδης.
Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο είναι το τρίτο, μόλις, πέναλτι που χάνει ο 24χρονος φορ σε συνολικά 14 εκτελέσεις που έχει πραγματοποιήσει με τον Παναθηναϊκό.
Πέρυσι είχε χάσει πέναλτι στο ματς της Ισπανίας με τη Βιγιαρεάλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και είχε δει και τον Τσιντώτα να του αποκρούει πέναλτι εναντίον του Ατρομήτου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Εικόνες θλίψης στο στολίδι του ΟΑΚΑ: Αυτοκόλλητα Θύρας 7 στα καθίσματα
- Η... ΞΕΦΤΙΛΑ με Μπαντιό: 7 φάουλ με... Κέντρικ Ναν, 5 φάουλ στον ημιτελικό με τη Ρεάλ!
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»