«Καρφί» από Σπάθα: «Θυμήθηκε να πέσει για πέναλτι ο παίκτης του Βόλου» (vid)
Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις από το παιχνίδι Βόλος-Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:
«Με τη βοήθεια των γραμμών δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Τζούρισιτς. Στη δεύτερη περίπτωση, έχουμε την αποβολή του Κορέα.
Θα δούμε, εξαρχής, ότι δεν υπάρχει οφσάιντ. Το πλάνο δεν μας βοηθάει πολύ, στον αέρα με το αριστερό του πόδι, τον βρίσκει, τον ανατρέπει. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα πρέπει να δοθεί κόκκινη κάρτα.
Ο Βόλος ζήτησε παράβαση πέναλτι, θα δούμε μια αποτυχημένη προσπάθεια του Ίνγκασον να παίξει τη μπάλα, πέφτει πάνω στον παίκτη του Βόλου.
Εκείνος δεν πέφτει κάτω, μετά ο ποδοσφαιριστής θυμάται να πέσει. Όταν υπήρχε η επαφή, δεν υπήρχε πτώση. Σωστά δόθηκε συνέχεια στον αγώνα.
Από τη σέντρα του Αράο ο Φεράρι άπλωσε απερίσκεπτα το χέρι του, δε χωράει αμφιβολία, υπάρχει περίπτωση πέναλτι. Δεν πήγε η μπάλα στο χέρι, αλλά το χέρι στη μπάλα»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Με φωτογραφία-ΕΠΟΣ απάντησε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός!
- Η... πληρωμένη απάντηση του Γιαννακόπουλου στην ανάρτηση του Ολυμπιακού
- Παίκτης που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό στο στόχαστρο της Γουέστ Μπρομ
- Παναθηναϊκός: Σε αυτά τα παιχνίδια είναι πιθανό να επιστρέψει ο Γκραντ
- Παναθηναϊκός: Οι δύο μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με τη Χάποελ