Παπαθεοδώρου: «Ο Σιδηρόπουλος είναι Ενωσίτης από κούνια τα τελευταία τρία χρόνια!» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε ποδοσφαιρικό σχόλιο για τον Τάσο Σιδηρόπουλο με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.
Αναλυτικά όσα είπε στη «Magic Euroleague»:
«Για τον Παναθηναϊκό ήταν πάρα πολύ καλή η διαιτησία στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας είχε ένα ελαφρύ σπρώξιμο.
Δύο Ισπανοί διαιτητές προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση. Ήταν σε λογικό πλαίσιο ότι πήρε 6-8 σφυρίγματα η έδρα.
Να ακούω τον Ερυθρό Αστέρα να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, είναι σαν να ακούω την ΑΕΚ. Τι θα στερούσαν από την ΑΕΚ; Την πέμπτη θέση;»
Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια στο ποδόσφαιρο: «Ο Σιδηρόπουλος είναι μέρος του συστήματος. Ξεκίνησε από την εποχή του Σάββα Θεοδωρίδη.
Συνέχισε την εποχή του 2016 που σφύριζε το δίπολο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι Ενωσίτης από κούνια. Άσε να κρατήσω και κάτι τη Δευτέρα να πω»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι απολαβές της Γκρέμιο στον Τετέ - 1,5 + 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- Βιγιαφάνιες: «Δεν έχω καταλάβει - Άδικη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!»
- Παναθηναϊκός: Οικονομική «ζημιά» για την ομάδα του Λημνιού
- Παπαθεοδώρου: Η απάντηση στις φήμες για Χέις-Ντέιβις και Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το πραγματικό «all in» του Ιανουαρίου