Παναθηναϊκός: «Στο... τραπέζι και ο Φερνάντο Σάντος για την τεχνική ηγεσία»

Περιορίζεται η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές στον Παναθηναϊκό με τον Φερνάντο Σάντος να «παίζει» για τη θέση του Ντιέγκο Αλόνσο σύμφωνα με δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: «Στο... τραπέζι και ο Φερνάντο Σάντος για την τεχνική ηγεσία»

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Στο… τραπέζι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ξέρει καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και απο τους Έλληνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ο κατάλληλος.

Στα 70 του χρόνια, άλλωστε, μάλλον σκέφτεται να βρει μια εθνική ομάδα ξανά για να προπονήσει. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έπιασε και η προσπάθεια που είχε κάνει πέρσι στην Μπεσίκτας.

Προφανώς αν έρθει έχει το εκτόπισμα για να εμπνεύσει και τον τρόπο για να φέρει επιτυχίες, αλλά η ηλικία του είναι αρνητικός παράγοντας.

Βέβαια στην ίδια ηλικία ήταν και ο Τερίμ και ο Αλαφούζος δεν είχε διστάσει να του δώσει τα κλειδιά τού ποδοσφαιρικού τμήματος»

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr