Ντέμης: «Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός, δεν είδα το σχέδιο του Αλόνσο»

Την άποψή του στην «Monday Football» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Ντέμης: «Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός, δεν είδα το σχέδιο του Αλόνσο»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην εκπομπή «Monday Football» στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη και στην πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο του καλό ματς, αλλά δεν έχω καταλάβει σχέδιο του Ντιέγκο Αλόνσο αλλά όπως έχω πει, υπάρχει ατομική ποιότητα που θα δούμε σε ορισμένα ματς από τους πράσινους.

Δεν είδα αυτό το σχέδιο που θέλει να παίξει ο Αλόνσο, αλλά είδα μια κανονική ομάδα με καλή απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, δεν ξέρω αν άλλαξε το στυλ παιχνίδιου του αλλά είδα μια ομάδα που πίεσε, έκανε φάσεις και δικαιούταν πάνω από ένα γκολ. Ο Άρης δεν έκανε φάσεις, έκανε μόλις μία.

Ο Παναθηναϊκός από την ώρα που μπήκε ο Ιωαννίδης είχε πολλές ευκαιρίες, άλλαξε το ματς. Καλός ήταν και ο Μπακασέτας και βλέπουμε ότι μαζί με τον Ουναχί μια χαρά χωράει.

Ο Παναθηναϊκός εμένα δε μου άρεσε στην Κρήτη και ήταν τυχερός. Στο παιχνίδι με τον Άρη μου άρεσε αλλά ήταν άτυχος και δεν κέρδισε. Στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που δικαιούσαι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr