Παναθηναϊκός: Το κομπιούτερ έδειξε πρόκριση στο Conference League!

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της σελίδας «Football Rankings», ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταλάβει την 12η θέση στη League Phase του Conference League.

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Άρης: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Η πορεία του μέχρι στιγμής δεν είναι ιδανική, καθώς ξεκίνησε με ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και ακολούθησε η «βαριά» ήττα με 1-4 από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μπροστά του τέσσερα ματς στα οποία θεωρείται φαβορί και μπορεί να διεκδικήσει τις νίκες που χρειάζεται για να συνεχίσει στην επόμενη φάση, είτε κατακτώντας μια θέση στην πρώτη οκτάδα, είτε στις θέσεις 9-24.

Με βάση το μοντέλο που χρησιμοποιεί η «Football Rankings», υπολογίζεται ότι το «Τριφύλλι» θα συγκεντρώσει 10 ή 11 πόντους (συγκεκριμένα 10,49) και θα τερματίσει τελικά στη 12η θέση στη League Phase.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr