Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει ούτε όταν είναι καλός»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη και τη δυσκολία να κερδίσει πλέον παιχνίδια ακόμα κι όταν είναι καλός.

Καρπετόπουλος: «Εγώ συμφωνώ με τον Αλόνσο και καταλαβαίνω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού» (vid)

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

H πρωτιά του Άρη είναι η επιβράβευση για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που έκανε με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ: Την ισοπαλία που πήρε με 1-1, την πήρε μοχθώντας και δείχνοντας αντοχές, φυσικά και σκοράροντας. Το γκολ βρήκε ο υπέροχος Μορόν, πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει ούτε όταν είναι καλός, χτες ήταν καλύτερος του αντιπάλου του για περισσότερο από μια ώρα. Ωστόσο η ισοπαλία δεν είναι άδικο αποτέλεσμα: Αν ο ΠΑΟ δεν μπορεί να βρει γκολ (όλη η ομάδα του Αλόνσο έχει ένα παραπάνω από τον Μορόν), δεν του φταίει κανεις.

Χτες, μετά το γκολ του πάντα αξιόπιστου Τετέ, ο ΠΑΟ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς χάνοντας ευκαιρίες με τον Γερεμέγεφ, τον Τετέ και τον Ιωαννιδη που ο Αλόνσο χρησιμοποίησε βλέποντας τη δυσκολία στο γκολ – ο Έλληνας φορ μάλιστα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς. Ο Άρης δεν έχει πολυτέλειες στον πάγκο αλλά έχει έναν προπονητή που ξέρει να παίρνει  πολλά από όλους. Με έναν φρέσκο παίκτη σε κάθε γραμμή (τον Σαβέριο στην επίθεση, τον Νταρίντα στα χάφ και τον Φαμπιάνο στην άμυνα) ο Αρης ισορρόπησε και μετά το γκολ του Μορόν κράτησε την ισοπαλία χωρίς μεγάλα χτυποκάρδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr