Καρπετόπουλος: «Εγώ συμφωνώ με τον Αλόνσο και καταλαβαίνω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρέθεσε τις απόψεις του για τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι με Άρη και τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Καρπετόπουλος: «Εγώ συμφωνώ με τον Αλόνσο και καταλαβαίνω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:

«Βελτίωση του Παναθηναϊκού υπάρχει. Αν συγκρίνεις αυτό το παιχνίδι, με τον Αστέρα, την Καλλιθέα, τον Λεβαδειακό, αυτό ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί να συνεχιστεί η βελτίωσή του. Αν ο Ιωαννίδης είναι καλά, θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Δεν χρειάζεται μεγάλη φιλοσοφία.

Σε όσα λέει ο Αλόνσο για το τακτικό του μέρους, εγώ συμφωνώ. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που σήμερα δεν κέρδισε. Στις περιπτώσεις που κλήθηκε να αμυνθεί, δεν το έκανε καλά. Δεν γίνεται να συζητάμε πως την 9η αγωνιστική πως όλος ο Παναθηναϊκός έχει ένα γκολ λιγότερο από τον Μορόν.

Καταλαβαίνω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τα επτά τελευταία χρόνια δεν έχει πάρει κανένας πρωτάθλημα, που έχει αλλάξει προπονητή. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος και δεν είναι μακριά από την πρώτη θέση. Αν αλλάξεις προπονητή, τα τελευταία επτά χρόνια δεν παίρνεις πρωτάθλημα.

Ο Άρης, σε πολλά πράγματα, είναι το αντίθετο του Παναθηναϊκού. Ο Μάντζιος είναι το απόλυτο αφεντικό. Κανένας δεν θέτει ζήτημα προπονητή, ακόμα και μετά από μεγάλες ήττες, όπως με ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκό (σ.σ πέρυσι). Αν έλειπε ο Τετέ, δεν μπορώ να καταλάβω τι θα ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο Ίνγκασον σήμερα, φταίει στο γκολ του Μορόν»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version