Παναθηναϊκός – Άρης 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολίασε την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη.

Παναθηναϊκός - Άρης 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα κυρίαρχος για 70′ απέναντι στο «φάντασμα» του Άρη, προηγήθηκε στο σκορ με τον Τετέ, δεν καθάρισε το παιχνίδι και ο Μορόν «τιμώρησε».

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος «θυσίασε» την Τσέλσι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» δεν τίμησαν και τα «δώρα» Πανσερραϊκού – Αστέρα AKTOR και εξακολουθούν να «κυνηγάνε» ΑΕΚ – Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα «στρώνει» για το Τριφύλλι, αγνοείται ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε ένα σερί νικών.

Μπαρτολομίει Ντραγκόφσκι (6/10): Δεν δέχτηκε κάποια φάση. Δεν μπορούσε να αντιδράσει στο ξερό σουτ του Μορόν.

Τιν Γέντβαϊ – Ίνγκασον (7/10): Το κέντρο της άμυνας ανταποκρίθηκε σε γενικές γραμμές. Αμφότεροι είχαν κρίσιμες παρεμβάσεις στο παιχνίδι. Στο γκολ του Μορόν δεν πρόλαβε να κλείσει το χώρο ο Ισλανδός.

Γιώργος Βαγιαννίδης (6/10): Ο νεαρός μπακ είναι ο παίκτης με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Είχε μπόλικη ενέργεια και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (5/10): Ελάχιστα πράγματα από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή. Βέβαια, τα κάνει όλα μόνος του στην ομάδα.

Ουίλιαν Αράο (6/10): Οργανωτικά παίρνει καλό βαθμό, στο β’ μέρος άρχισε να πέφτει η απόδοσή του. Μπορούσε να σκοράρει σε μια εκτέλεση κόρνερ, αλλά δεν έδωσε στη μπάλα κατεύθυνση προς την εστία με το κεφάλι.

Άνταμ Τσέριν (6/10): Ανταποκρίθηκε στο γνωστό βαθμό ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής.

Τάσος Μπακασέτας (7/10): Ανεβασμένος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έβγαλε τελική πάσα στο 1-0 του Τετέ. Στο β’ μέρος έκανε ένα θεαματικό overlap και έστρωσε έτοιμο γκολ στον Γερεμέγεφ που δεν πρόλαβε να χωθεί στη φάση.

Φακούντο Πελίστρι (6/10): Καλός για ένα ημίχρονο ο Ουρουγουανός που ξεκίνησε και στο ματς με την Τσέλσι. Σωστά αντικαταστάθηκε στο β’ ημίχρονο.

Τετέ (8/10): Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Άνοιξε το σκορ με εκπληκτική ενέργεια και εκτέλεση, ενώ είχε συμμετοχή σε πολλές επιθετικές προσπάθειες των πρασίνων.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (4/10): Ο Σουηδός ήταν πιο δραστήριος στο γήπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, κρίνεται «λίγος» για αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Φώτης Ιωαννίδης (7/10): Θεαματική επιστροφή από τον Ιωαννίδη. Έδειξε έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας του Παναθηναϊκού στα επόμενα ματς. Θα μπορούσε να σκοράρει αλλά νικήθηκε σε συνθήκη τετ α τετ που δημιούργησε ο ίδιος.

Φιλίπ Τζούρισιτς (4/10): Δεν κατάφερε να γίνει ήρωας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αζεντίν Ουναχί (5/10): Πέρασε ως αλλαγή και συνέβαλε στο χώρο του κέντρου.

Exit mobile version