Παναθηναϊκός - Άρης 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολίασε την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη.

Παναθηναϊκός - Άρης 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα κυρίαρχος για 70′ απέναντι στο «φάντασμα» του Άρη, προηγήθηκε στο σκορ με τον Τετέ, δεν καθάρισε το παιχνίδι και ο Μορόν «τιμώρησε».

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος «θυσίασε» την Τσέλσι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» δεν τίμησαν και τα «δώρα» Πανσερραϊκού – Αστέρα AKTOR και εξακολουθούν να «κυνηγάνε» ΑΕΚ – Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα «στρώνει» για το Τριφύλλι, αγνοείται ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε ένα σερί νικών.

Μπαρτολομίει Ντραγκόφσκι (6/10): Δεν δέχτηκε κάποια φάση. Δεν μπορούσε να αντιδράσει στο ξερό σουτ του Μορόν.

Τιν Γέντβαϊ – Ίνγκασον (7/10): Το κέντρο της άμυνας ανταποκρίθηκε σε γενικές γραμμές. Αμφότεροι είχαν κρίσιμες παρεμβάσεις στο παιχνίδι. Στο γκολ του Μορόν δεν πρόλαβε να κλείσει το χώρο ο Ισλανδός.

Γιώργος Βαγιαννίδης (6/10): Ο νεαρός μπακ είναι ο παίκτης με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Είχε μπόλικη ενέργεια και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (5/10): Ελάχιστα πράγματα από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή. Βέβαια, τα κάνει όλα μόνος του στην ομάδα.

Ουίλιαν Αράο (6/10): Οργανωτικά παίρνει καλό βαθμό, στο β’ μέρος άρχισε να πέφτει η απόδοσή του. Μπορούσε να σκοράρει σε μια εκτέλεση κόρνερ, αλλά δεν έδωσε στη μπάλα κατεύθυνση προς την εστία με το κεφάλι.

Άνταμ Τσέριν (6/10): Ανταποκρίθηκε στο γνωστό βαθμό ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής.

Τάσος Μπακασέτας (7/10): Ανεβασμένος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έβγαλε τελική πάσα στο 1-0 του Τετέ. Στο β’ μέρος έκανε ένα θεαματικό overlap και έστρωσε έτοιμο γκολ στον Γερεμέγεφ που δεν πρόλαβε να χωθεί στη φάση.

Φακούντο Πελίστρι (6/10): Καλός για ένα ημίχρονο ο Ουρουγουανός που ξεκίνησε και στο ματς με την Τσέλσι. Σωστά αντικαταστάθηκε στο β’ ημίχρονο.

Τετέ (8/10): Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Άνοιξε το σκορ με εκπληκτική ενέργεια και εκτέλεση, ενώ είχε συμμετοχή σε πολλές επιθετικές προσπάθειες των πρασίνων.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (4/10): Ο Σουηδός ήταν πιο δραστήριος στο γήπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, κρίνεται «λίγος» για αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Φώτης Ιωαννίδης (7/10): Θεαματική επιστροφή από τον Ιωαννίδη. Έδειξε έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας του Παναθηναϊκού στα επόμενα ματς. Θα μπορούσε να σκοράρει αλλά νικήθηκε σε συνθήκη τετ α τετ που δημιούργησε ο ίδιος.

Φιλίπ Τζούρισιτς (4/10): Δεν κατάφερε να γίνει ήρωας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αζεντίν Ουναχί (5/10): Πέρασε ως αλλαγή και συνέβαλε στο χώρο του κέντρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr