Διέλυσε με 6-2 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Χάρμα οφθαλμών ήταν η Κ17 του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη! Οι Πράσινοι του Κώστα Κιάσσου έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ήταν καταιγιστικοί και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά του Άρη επικρατώντας με 6-2!

Διέλυσε με 6-2 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Το Τριφύλλι, που παραμένει αήττητο απ’ το ξεκίνημα της σεζόν στο πρωτάθλημα Super League Κ17, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Νεμπή. Στη συνέχεια ο Ιωάννου πέτυχε δύο γκολ (8′, 27′) και το ημίχρονο έκλεισε στο 0-4 με τέρμα του Γαζή στο 45+1′.

Ο Άρης πέτυχε δύο γκολ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (51′ και 61′) μειώνοντας σε 2-4, όμως οι Πράσινοι αντέδρασαν άμεσα σκοράροντας ακόμα δύο τέρματα. Ο Ιωάννου σφράγισε στο 76′ το πρώτο του χατ-τρικ στη σεζόν και ο Γκοτσάι διαμόρφωσε στο 85′ το τελικό 2-6.

Άρης: Μαρμαρίδης, Μαυρόπουλος, Σαλτσογλίδης, Σαχινίδης, Αντωνιάδης, Ντόου, Βοριαζίδης, Μπαζούκης, Μοσχόπουλος, Παπασαραφιανός, Παλούκης.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Ψαρρής, Δημακόπουλος, Γαζής (85′ Νίτσος), Λάβδας, Θεοχάρης (72′ Τσιμερίκας), Αργυρόπουλος (46′ Γκοτσάι), Ρεμούνδος, Ιωάννου, Βαμβακίδης (72′ Κίτσας), Νεμπής.

Exit mobile version