Μλαντένοβιτς χωρίς φρένα: Έχει παίξει σε όλα τα ματς, έχει τα περισσότερα λεπτά!

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς τη φετινή σεζόν πηγαίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά με... σπασμένα τα φρένα τραβώντας το μεγαλύτερο κουπί από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Πρώτος σε ασίστ ο Μλαντένοβιτς - Δημιουργία από άμυνα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι μια ομάδα που με βάσει τα δεδομένα που δομήθηκαν στην πορεία της σεζόν κατέληξε να έχει στο ρόστερ του ένα διαθέσιμο αριστερό μπακ εώς τώρα.

Συγκεκριμένα η αποχώρηση του Χουάνκαρ το περασμένο καλοκαίρι έκανε επιτακτική την ανάγκη απόκτησης αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα πλαισίωνε και θ’ ανταγωνιζόταν τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο κλήρος μετά από αρκετό σκάουτινγκ έπεσε στον Φίλιπ Μαξ με τον Γερμανό μάλιστα να έρχεται και για βασική επιλογή σύμφωνα και με τα όσα είχε δείξει στο γερμανικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί, καθώς ο Μαξ παραμένει ακόμα και σήμερα στα… πιτς με τον Σέρβο συμπαίκτη του να είναι ο μοναδικός παίκτης σ’ ολόκληρο το ρόστερ που τη φετινή χρονιά πηγαίνει κυριολεκτικά… non-stop!



Πιο αναλυτικά ο Μλαντένοβιτς φέτος έχει συνολικά 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας ήδη 1.257 αγωνιστικά λεπτά με 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η θέση του μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι απ’ τις πιο απαιτητικές και κουραστικές θέσεις, καθώς ο παίκτης που την υποστηρίζει πρέπει να διανύει αρκετά χιλιόμετρα και να έχει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του.

Δεδομένα, λοιπόν, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, δεν έχει χάσει κανένα ματς τη φετινή σεζόν σε καμία διοργάνωση, έχει καταπονηθεί πάρα πολύ και σύντομα ο Ντιέγκο Αλόνσο θα πρέπει να τον αποφορτήσει, όπως κάνει με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, καθώς είναι ο μοναδικός που έχει συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια.



Αναλυτικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει από τα οκτώ παιχνίδια του Παναθηναϊκού μετράει πέντε 90λεπτα κι από εκεί και πέρα σε τρία ματς έχει αγωνιστεί λιγότερο (10′, 19′ και 58′).

Όσον αφορά τα προκριματικά για την Ευρώπη, αρχικά με Μπότεφ και Άγιαξ έχει παίξει τέσσερα 90λεπτα και με τη Λανς επίσης μέτρησε δύο 90λεπτα.

Τέλος, στη League Phase του Conference League τον έχουμε δει δύο φορές βγάζοντας με την Μπάνια Λούκα ένα ολόκληρο 90λεπτο και με την Τσέλσι ένα 60λεπτο, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Exit mobile version