Παναθηναϊκός: Το σημείο-κλειδί που θα χτυπήσει το… ατού του Άρη

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στο σημερινό ματς έχει μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να πάρει τη νίκη και να μειώσει την απόστασή του από τις πρώτες θέσεις.

Τετέ: «Ήρθαμε εδώ για το τρίποντο και την αφιέρωση στον Μπάλντοκ»

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα στο σημερινό ματς κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει τεράστια ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς κι έπειτα να διεκδικήσει στα ίσα το βασικό του στόχο λόγω του βατού του προγράμματος της επόμενες αγωνιστικές.

Για να γίνει αυτό οι πράσινοι πρέπει να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα μετά από εκείνο κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ένα από τα μεγάλα ατού του Άρη ωστόσο είναι ότι έχει δεχθεί ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, όμως ο Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται πως έχει τον τρόπο να χτυπήσει την άμυνα του αντιπάλου του και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ουσιαστικά το σημείο κλειδί για τους πράσινους αποτελεί το γεγονός ότι έχουν σε εξαιρετική φόρμα παίκτες όπως οι Τετέ, Πελίστρι, Τζούρισιτς, Μπακασέτα που είναι μεσοεπιθετικοί και μπορούν να δημιουργήσουν άπειρα προβλήματα.

Exit mobile version