Παναθηναϊκός: Ξανά rotation, ποιοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ σήμερα το απόγευμα σ' ένα παιχνίδι που ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεταο να παρουσιάσει αλλαγές στην ενδεκάδα του.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με Τζουργκάρντεν

Σε αρκετές αλλαγές σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στην ενδεκάδα του κόντρα στον πολύ επικίνδυνο και φορμαρισμένο Άρη.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα συνεχίσει να έχει τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά βασικός αναμένεται να είναι ο Βαγιαννίδης με τους Γεντβάι-Ίνγκασον στα στόπερ και τον Μλαντένοβιτς αριστερά που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε.

Από εκεί και πέρα επιστρέφει στο «6» ο Αράο με τον Τσέριν να είναι ο παρτενέρ του κατά μεγάλη πιθανότητα και πιο προωθημένος ο Μπακασέτας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ουναχί που ξεκίνησε απέναντι στην Τσέλσι.

Τέλος η επιθετική γραμμή κλείνει με τους Τετέ-Πελίστρι στα άκρα κι από εκεί και πέρα το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει στον φορ, καθώς ο Γερεμέγεφ με την Τσέλσι ήταν άφαντος, ο Σπόραρ δεν προτιμάται πολύ από τον Αλόνσο και ο Ιωαννίδης που επέστρεψε από μυϊκό τραυματισμό είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει από την αρχή.

Exit mobile version