Παναθηναϊκος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ και οι τρείς βαθμοί είναι μονόδρομος.

Παναθηναϊκος - Αρης Live Streaming:

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming:

Κομβική η 9η αγωνιστική της Super League και το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο ΟΑΚΑ κόβει την ανάσα.

Στο «τριφύλλι» η πίεση προς τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο ανέβηκε και πάλι στα ύψη μετά την απογοητευτική εικόνα και ήττα (1-4) από την Τσέλσι στο Conference League.

Το ματς για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Άρη είναι «τελικός», αφού νέα απώλεια βαθμών ενδέχεται να αυξήσει τη διαφορά (-5) από την κορυφή της βαθμολογίας και να σκορπίσει απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου.

Το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό είναι να χτιστεί εγχώριο σερί νικών μετά την επικράτηση (1-0) επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Αλόνσο στο ματς με την Τσέλσι έδωσε «ανάσες» στους Μπακασέτα, Τετέ, Αράο και Ίνγκασον. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα με στόχο να βελτιώσουν την λειτουργία του Παναθηναϊκού σε όλες τις γραμμές.

Σημαντική είναι η απουσία του Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης και υπάρχει δίλλημα για το ποιος εκ των Σπόραρ ή Γερεμέγεφ θα παίξει βασικός.

Με καλή ψυχολογία ο Άρης

Ο Άρης θα μπει στο τερέν με τον αέρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, αφού βρίσκεται στην κορυφή με 17 βαθμούς. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και προέρχεται από 4 σερί νίκες. Μάλιστα, στα συγκεκριμένα ματς έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Κίνδυνος θάνατος ο Μορόν, ο οποίος με 6 γκολ είναι πρώτος σκόρερ και επιβραβεύτηκε με ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2027.

Ο Μάντζιος μεσοεπιθετικά έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα με τους Μόντσου και Μανού Γκαρθία. Αμφότεροι διαθέτουν απαράμιλλή ποιότητα και δεν… κουνιούνται από την 11αδα. Στην άμυνα οι θέσεις των Μπράμπετς, Μοντόγια, Χουάνκαρ μοιάζουν «κλειδωμένες» και μια θέση διεκδικούν οι Φαμπιάνο, Βέλεθ. Ο πρώτος μεσοβδόμαδα έκανε ατομικές προπονήσεις.

Στο σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη ορίστηκε Elite διαιτητής. Πρόκειται για τον Γερμανό Φέλιξ Τσβάιερ που έχει εμπειρία από σπουδαία παιχνίδια τόσο στην Bundesliga, όσο και σε διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Έκανε επαγγελματίες επτά ποδοσφαιριστές της ακαδημίας

Eπτά παιδιά από το φυτώριο του Παναθηναϊκού, μεταξύ αυτών και ο γιος του Λουκά Βύντρα, Αγγελος, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με το τριφύλλι.

Με επαγγελματικά συμβόλαια «έδεσε» επτά ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του ο Παναθηναϊκός. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ανεβαίνουν σκαλοπάτι με σκοπό να «χτίσουν» καριέρα στο «τριφύλλι». Μεταξύ αυτών είναι και ο Άγγελος Βύντρα, γιος του Λουκά. Επίσης επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι : Γιάννης Γαζής, Ρουσίτ Ζέκα, Κωνσταντίνος Θεοχάρης, Βασίλης Λάβδας, Θωμάς Μαρκεζίνης και Λουκάς Σταμέλλος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου σε επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο υπέγραψαν οι Άγγελος Βύντρα, Γιάννης Γαζής, Ρουσίτ Ζέκα, Κωνσταντίνος Θεοχάρης, Βασίλης Λάβδας, Θωμάς Μαρκεζίνης και Λουκάς Σταμέλλος.

Αναλυτικά:

Ο Άγγελος Βύντρα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26/02/08, αγωνίζεται ως αμυντικός και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2021. Είναι μέλος στην Κ17 και στην Κ19.

Ο Γιάννης Γαζής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12/11/08, αγωνίζεται ως αμυντικός και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2021. Είναι μέλος στην Κ17.

Ο Ρουσίτ Ζέκα γεννήθηκε στην Χαλκίδα στις 28/02/07, αγωνίζεται ως μέσος και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2017. Είναι μέλος στην Κ19.

Ο Κωνσταντίνος Θεοχάρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21/05/08, αγωνίζεται ως μέσος και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2021. Είναι μέλος στην Κ17.

Ο Βασίλης Λάβδας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/01/09, αγωνίζεται ως αμυντικός και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2018. Είναι μέλος στην Κ17.

Ο Θωμάς Μαρκεζίνης γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 13/08/07, αγωνίζεται ως μέσος και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2017. Είναι μέλος στην Κ19.

Ο Λουκάς Σταμέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28/03/08, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2017. Είναι μέλος στην Κ17.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Σύλλογο».

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming:| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr