Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Αλόνσο και η απαραίτητη αλλαγή

Στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα κόντρα στην Τσέλσι με 4-1 τέθηκαν ξανά ζητήματα όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου στην τεχνική ηγεσία.

Γέλασαν στο ESPN με Αλόνσο: «Ήταν απαίσιος προπονητής!» (vid)

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Τσέλσι για 20 λεπτά ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό έχοντας φάσεις και παίζοντας σε υψηλό τέμπο.

Παρ’ όλα αυτά όλα τελείωσαν όταν στο 22′ οι Μπλε έβγαλαν μια υποδειγματική αντεπίθεση καταφέρνοντας να προηγηθούν στο σκορ. Εκεί οι πράσινοι έχασαν την ψυχολογία που είχαν και στην πορεία ήρθε η απόλυτα κατρακύλα.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, όπως είναι λογικό, τέθηκε για μία ακόμη φορά θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό με τον Ντιέγκο Αλόνσο έως τώρα να μην έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να γυρίσει οριστικά το κλίμα και να ωθήσει τον σύλλογο σε μια νέα αρχή.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ουρουγουανός τεχνικός θα είναι δεδομένα στον πάγκο για το παιχνίδι με τον Άρη με το αποτέλεσμα αυτού του ματς αλλά και την εικόνα της ομάδας να κρίνουν πολλά για το μέλλον του.

Σε ενδεχόμενη άσχημη εμφάνιση και ήττα από τον Άρη, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος κατά μεγάλη πιθανότητα θα αποχωρήσει από το σύλλογο με τη θέση του όμως πλέον να μην είναι ασφαλής και σε ενδεχόμενο νίκης.

Γενικότερα οι πράσινοι μπορεί στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι να ηττήθηκαν με 4-1, όμως ο κύριος λόγος για το όλο κλίμα δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα αλλά με την εικόνα, η οποία συνεχώς προβληματίζει και δε δείχνει να μπορεί να βελτιωθεί διότι το ρόστερ δεν έχει κακές μονάδες στο σύνολό του.

Με απλά λόγια ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι σε δύσκολη θέση και τα πάντα πλέον κρίνονται παιχνίδι με το παιχνίδι, καθώς στον Παναθηναϊκό δεδομένα θα πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή που θα φέρει ένα ηλεκτροσόκ και θα βοηθήσει, ώστε να γυρίσει η κατάσταση.

Exit mobile version