Φενερμπαχτσε - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/10)

O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην ισχυρή Φενέρμπαχτσέ

Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming:

Αποστολή στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται απέναντι στη Φενέρ (20:45) για την 5η στροφή της Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δύο συνεχόμενες ήττες στην πλάτη τους από τη διπλή αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας. Σε καμία περίπτωση δε θέλουν να τριτώσει το κακό.

Η διπλή εκτός έδρας εξόρμηση σε Παρίσι και Μαδρίτη συνδυάστηκε με ήττες από Παρί (84-80) και Ρεάλ (90-86). Με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να πέφτει στο 2-2 και να καλείται να βελτιώσει την απόδοσή της ειδικά στο αμυντικό κομμάτι ώστε να επανέλθει σε θετικό ρεκόρ. Να στραφεί στη συνέχεια με ανεβασμένη ψυχολογία στο «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο νέο για τον Τούρκο τεχνικό που γνωρίζει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στη συγκεκριμένη έδρα λόγω της πολυετούς προσωπικής του κόντρας με την Φενέρ είναι πως για πρώτη φορά θα έχει ρόστερ χωρίς απουσίες.

Eπιστροφή στις νίκες

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση στον αγώνα της Basket League με την ΑΕΚ που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ. Προσθέτοντας άλλη μία λύση στη ρακέτα, ενώ παρών θα είναι και ο Κώστας Σλούκας που έμεινε εκτός με την «Ένωση».

Η αποστολή στην «Ulker Sports Arena» μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Πρόκειται για μία εκ των πλέον δυνατών εδρών στη διοργάνωση και με δυσμενή παράδοση για τους «πράσινους» που έχουν μόνο μία νίκη στις 12 τελευταίες επισκέψεις τους.

Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους πάντως έχει υποστεί μία ήττα στην έδρα της. Από τον Ερυθρό Αστέρα (57-76) που είναι και η μοναδική ως τώρα (3-1) καθώς αντέδρασε με νίκη στο Βερολίνο επί της Άλμπα (71-78). Θέλει να νικήσει και τον Παναθηναϊκό έχοντας επικρατήσει στην πρεμιέρα και του Ολυμπιακού (82-71).

Την σπουδαία αναμέτρηση στην Πόλη, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming:Όσμαν: «Να είμαστε δυνατοί πνευματικά, έχουμε ανταποκριθεί στις προπονήσεις μετά τη Ρεάλ»

O Tζέντι Όσμαν στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της Euroleague (25/10, 20:45) στάθηκε στη βελτίωση που θέλουν να δείξουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Φενέρ: «Σίγουρα θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Φυσικά τους σεβόμαστε πολύ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και είναι ένας αντίπαλος από την περσινή σεζόν και προφανώς θα είναι ακόμα πιο δυνατοί. Για αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Αν τα κάνουμε αυτά νομίζω θα είμαστε καλά».

Για την άμυνα που θέλουν να παίξουν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε πότε πρέπει να κάνουμε φάουλ και πότε όχι. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν ήμασταν. Υπάρχουν στιγμές που παίζουμε πραγματικά καλά, αλλά και στιγμές που παίζουμε άσχημα. Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι στη Μαδρίτη έχουμε ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση και το είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η Φενέρμπαχτσε είναι καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο».

Για το ότι θα παίξει πολύ με τον Χουάντσο με τις απουσίες του Παναθηναϊκού: «Θα είναι σίγουρα καλά match ups. Ο Χουάντσο είναι εξαιρετικός παίκτης και τον ξέρω από τις μικρές κατηγορίες που παίζαμε. Είναι εξαιρετικός παίκτης γιατί μοιράζεται καλά τον χώρο και είναι σπουδαίος σουτέρ. Θα είναι ωραίο match up».

Για το πως είναι ο ίδιος: «Νομίζω ότι τα πάμε καλύτερα και θα βρίσκω τον ρυθμό μου. Είμαι χαρούμενος με αυτό και θέλω να το δείξω και αύριο».

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming:Αταμάν: «Έχουμε προβλήματα, αλλά για αυτό διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ»

 

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 5η αγωνιστική της Euroleague (25/10, 20:45) στάθηκε στο βάθος του ρόστερ που έχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Φενέρ: «Η Φενέρμπαχτσε έχει εξαιρετική απόδοση στην εκκίνηση της σεζόν. Έχασαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίοι εντός έδρα τους, αλλά πήραν μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό και την Εφές. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουμε αρκετό ρόστερ, φυσικά έχουμε και τα προβλήματα με τα φόργουορντ μας με σημαντικούς παίκτες που έχουν προβλήματα υγείας. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Σλούκα: «Όπως και την περασμένη σεζόν ο Σλούκας στο ξεκίνημα έχει πρόβλημα τραυματισμού. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα βρει την πραγματική του απόδοση γιατί είναι για μένα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε και την περασμένη σεζόν, που ήταν ο MVP του Final Four».

Για τα ψηλά γκαρντ της Φενέρ: «Κάθε τακτική έχει διαφορετικά προβλήματα, αλλά είμαστε πιο άνετοι όταν παίζουμε με 3 γκαρντ. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και πέρσι με 3 γκαρντ. Τώρα έχουμε πρόβλημα με 3 παίκτες, με προβλήματα υγείας, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πάουερ φόργουορντ μας στη θέση “3” και θα το λύσουμε».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό και σημαντικό στην Euroleague. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ και τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ και στο Final Four. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρμπαχτσε. Μετά το παιχνίδι θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Φενερμπαχτσε – Παναθηναϊκος Live Streaming:| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr