Παναθηναϊκός: Πώς είναι δυνατόν να μην έχει ανανεώσει ο Βαγιαννίδης!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επανήλθε στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και χθες έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον παραγκωνισμό του.

Παναθηναϊκός: Πώς είναι δυνατόν να μην έχει ανανεώσει ο Βαγιαννίδης!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ένας παίκτης, ο οποίος αποτελεί τεράστιο project για τον Παναθηναϊκό που πλέον πρέπει να τρέξει, για να μην το χάσει διότι το συμβόλαιο του Έλληνα δεξιού μπακ λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα οι πράσινοι όχι μόνο δεν είχαν ανανεώσει τον «Βάγια», αλλά αντίθετα τον είχαν θέσει εκτός ομάδας επειδή δεν είχε απαντήσει στην πρόταση που του είχε τεθεί λίγο καιρό νωρίτερα με τα δεδομένα ωστόσο να έχουν αλλάξει πλέον.

Ο 23χρονος μπακ επέστρεψε στα πλάνα του προπονητή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μάλιστα στο ματς κόντρα στην Τσέλσι δε βρέθηκε απλώς στην αποστολή, αλλά αγωνίστηκε για 30 λεπτά.

Συγκεκριμένα ο Βαγιαννίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 60′ και έδειξε πως είναι ένας τρομερός παίκτης και πως δεν είναι δυνατόν ο οργανισμός να μην έχει κάνει τα πάντα προκειμένου να τον ανανεώσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας μπακ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Πελίστρι για το 1-4 και που γενικά με τον Τετέ ήταν μακράν οι καλύτεροι παίκτες του Τριφυλλιού, οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν ό,τι σώζεται στη διάρκεια του αγώνα.

Γενικότερα ο Βαγιαννίδης ήταν ορεξάτος, έδωσε τις μάχες του, έβγαλε την ασίστ του κι έδειξε ότι δε… μασάει!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr