Κατσουράνης: «Αυτό που έκανε ο Αλόνσο ήταν αστείο – Ο ΠΑΟ έχει τη μεγαλύτερη ιστορία!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Κατσουράνης: «Αυτό που έκανε ο Αλόνσο ήταν αστείο - Ο ΠΑΟ έχει τη μεγαλύτερη ιστορία!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για το Παναθηναϊκός – Τσέλσι: «Μας έκανε πολύ σοφότερους για τον προπονητή. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πρεσάρει επί 90′ την Τσέλσι στο τέρμα της.

Η Τσέλσι από το 1′ μέχρι το 90+5′ πέρναγε το πρέσινγκ και έβγαινε στο ανοικτό γήπεδο. Φαινόταν το ματς ότι θα ξεφύγει από το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός, εμένα αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν ότι αυτό, δεν το άλλαξε ποτέ. 

Επίσης, έβαλε τον Άρη πιο ψηλά από την Τσέλσι. Αυτό είναι τελείως αστείο. Ειδικά την 9η αγωνιστική. Αν ήταν την 29η και κρινόταν το πρωτάθλημα, άντε, θα το καταλάβαινα. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, χαίρω πολύ.

Σημασία έχει, ότι, είναι ένα πολύ κακό βράδυ. Αν δεν σταματούσε η Τσέλσι, θα είχε ξεφύγει η κατάσταση. Το σκορ ήταν 0-4 στο 60′. Δημιουργείται πρόβλημα με τον Άρη. Δεν θα ήμουν, σαν ποδοσφαιριστής σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αν στραβώσει με τον Άρη, κλάφτα Χαράλαμπε.

Αράο, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον ήταν εκτός. Εγώ ξέρω, τι έγινε στο γήπεδο! Η 11άδα δεν πήγε καλά. Ήταν σα να έπαιζαν παιδάκια με άντρες. Ναι μεν έπαιζαν με μια ομάδα πάρα πολύ καλή, αλλά μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, την ομάδα με τη μεγαλύτερη ιστορία από όλες»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης για το Παναθηναϊκός – Άρης: «Ο Παναθηναϊκός θα το σφίξει, δεν θα το ανοίξει το ματς, γιατί δεν τον συμφέρει. Είναι χαμηλή απόδοση το 1.70 για τον άσο»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version