Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Τσέλσι.

Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από την αρχή, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τις εβδομάδες που περιλαμβάνουν και την Ευρώπη.

Όταν αντιμετώπιζε τη Λανς, παράτησε το πρωτάθλημα. Μετά την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συνέχειας και των εσόδων από τους αγώνες του Conference League, το βάρος έπεσε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μοιραία με την Τσέλσι, παράτησε την… Ευρώπη.

Οι Λονδρέζοι προέρχονταν από την ήττα στο Άνφιλντ και έψαχναν μια αντίδραση. Ο Αλόνσο, από την άλλη, άφησε στον πάγκο τον κορυφαίο στόπερ (Ίνγκασον), τον χαφ με τα περισσότερα λεπτά (Αράο) και τον καλύτερο επιθετικό (Τετέ).

Ο Αλόνσο ήταν απογοητευτικός για μια ακόμη φορά, μη δείχνοντας πρωτίστως, έναν ξεκάθαρο τρόπο να επιτεθεί η ομάδα στο γήπεδο (όσο το αποτέλεσμα ήταν κοντινό). Στο πρώτο μέρος ο Πελίστρι έφευγε μόνος απέναντι στη μισή… Τσέλσι.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (5/10): Σταμάτησε ορισμένες επιθετικές προσπάθειες στο ματς. Η Τσέλσι στο β’ ημίχρονο εμφανίστηκε καταιγιστική και πέτυχε τρία γκολ σε 10′.

Γιάννης Κώτσιρας (2/10): Πολύ κακή εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ. Φέρει σοβαρή ευθύνη στα πρώτα δύο γκολ.

Μπαρτ Σένκεφελντ (2/10): Ποιος θα το έλεγε, πως ο Ολλανδός θα έπαιζε (σαν αρχηγός κιόλας) σε ένα τέτοιο ματς!

Τιν Γέντβαϊ (3/10): Ο Κροάτης είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 2′ να σημειώσει το 1-0. Στην άμυνα δεν έδειξε την απαραίτητη σταθερότητα με τον Σένκεφελντ στο πλευρό του.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (3/10): Ούτε ο Σέρβος μπακ κατάφερε να ακολουθήσει τους ρυθμούς της Τσέλσι.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς (4/10): Φιλότιμη προσπάθεια από τον Μαξίμοβιτς, ο οποίος είχε δύσκολο έργο απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Άνταμ Τσέριν (3/10): Δε φάνηκε ιδιαίτερα στο χορτάρι ο Σλοβένος, όσο κι αν το προσπάθησε.

Αζεντίν Ουναχί (3/10): Λίγα πράγματα και από τον Μαροκινό. Στο β’ μέρος σωστά αντικαταστάθηκε.

Ντανιέλ Μαντσίνι (2/10): Δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην άμυνα, δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Το αποκορύφωμα ήταν το πέναλτι για παράβαση χέρι.

Φακούντο Πελίστρι (6/10): Ο μοναδικός από την αρχική ενδεκάδα που ξεχώρισε. Μια φάση πριν αντικατασταθεί από τον Αλόνσο, επιβραβεύτηκε με ένα γκολ.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (2/10): Ο Σουηδός έκανε εύκολο το βράδυ των αμυντικών της Τσέλσι.

Τετέ (6/10): Αμέσως μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Βραζιλιάνος έκανε τη διαφορά στην επίθεση. Σε εκείνον, ανήκει σημαντικό μερίδιο του τέρματος του Πελίστρι.

Γιώργος Βαγιαννίδης (6/10): Πιο φρέσκος από τον Κώτσιρα, ο «Βάγια» ήθελε αυτό το ματς με την Τσέλσι – όπως είχε δηλώσει – και έβαλε το όνομά του στη στατιστική (ασίστ).

Φιλίπ Τζούρισιτς (3/10): Τίποτα σημαντικό και από τον Τζούρισιτς σε ένα σημείο που είχαν κριθεί όλα.

Άντραζ Σπόραρ (2/10): Παθητικός ο ρόλος του Σπόραρ στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Τάσος Μπακασέτας (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr