Επίδειξη δύναμης από Λεσόρ που πληρώνει με double double!

Οι αποδόσεις για το μεγάλο ντέρμπι, Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός, από τη Novibet.

Φενερ -Παναθηναικός

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ (20:45) για την επιστροφή στις νίκες στην Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πέρασε μια κακή «διαβολοβδομάδα» με δύο ήττες στις ισάριθμες εξορμήσεις του σε Παρίσι (84-80 από την Παρί) και Μαδρίτη (90-86 από τη Ρεάλ), είδε το ρεκόρ του να πέφτει στο 2-2 και πλέον θέλει να αποτρέψει την τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Για να επαναφέρει το ρεκόρ του σε θετικό ισοζύγιο ο Παναθηναϊκός καλείται να αντέξει στην έδρα της Φενέρ του Σάρας Γιασικεβίτσιους όπου τον κυνηγά μια δυσμενής παράδοση 11 ηττών στις 12 τελευταίες επισκέψεις του αλλά και ένα εχθρικό κοινό καθώς είναι γνωστή η πολυετής κόντρα του Αταμάν με την τουρκική ομάδα, με την οποία ωστόσο έχει το πάνω χέρι όπως φάνηκε περίτρανα και στον περσινό ημιτελικό του Βερολίνου.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες είναι «καμπανάκι» αφύπνισης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν δείξει πολλάκις την περσινή σεζόν πως είναι άκρως ανθεκτικοί σε δύσκολες καταστάσεις και αντιδρούν ακαριαία όταν θεωρούνται… αουτσάιντερ και σε μειονεκτική θέση. Η νίκη στην Πόλη είναι σε απόδοση 2.20.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν αχίλλειο πτέρνα την άμυνα όπου δέχθηκαν κατά μέσο όρο 87 πόντους και πρέπει να επανέλθουν σε υψηλά επίπεδα σκληράδας ώστε να περιορίσουν την αντίπαλό τους που έχει ρεκόρ 3-1, αλλά σκοράρει 75 πόντους ως τώρα με «low» τους 57 πόντους στην εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (57-76). Οι Under 158.5 πόντοι είναι σε απόδοση 1.86.

Ένας εκ των «πράσινων» που έχει αρχίσει άκρως δυναμικά τη σεζόν είναι ο Ματίας Λεσόρ που έχει 15.8 πόντους και 8 ριμπάουντ με ένα double-double με την Παρί (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Το doubledouble του φορμαρισμένου Γάλλου σέντερ είναι στο 4.00.

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr