Καρπετόπουλος: «Για τον Αλόνσο το γεμάτο ΟΑΚΑ είναι όπλο…»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Sportday» πως για τον Ντιέγκο Αλόνσο ένα γεμάτο ΟΑΚΑ είναι σημαντικό όπλο!

Καρπετόπουλος: «Από το παίζω όσο χρειάζεται του Γιοβάνοβιτς, πάμε σε έναν ΠΑΟ που παίζει πολύ»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (19:45) την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς πάντα τέτοιου είδους αγώνες αποτελούν μεγάλη πρόκληση για όλους.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά και να προσπαθήσει να ωθήσει τους παίκτες του Τριφυλλιού προς τη νίκη, η οποία θα είναι και η δεύτερη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις μετά απ’ αυτή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στο γεμάτο ΟΑΚΑ και στη δύναμη που δίνει τόσο στην ίδια την ομάδα όσο φυσικά και στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην «Sportday»:

Ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο παιχνίδι του στη stage phase του Conference League με αντίπαλο την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται κατάμεστο. Την προηγούμενη φορά που αυτό το είδαμε, ο ΠΑΟ κέρδισε κι απέκλεισε τη Λανς κι έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: το γεμάτο ΟΑΚΑ είναι έδρα. Φτάνει για να σταματήσει ο ΠΑΟ την Τσέλσι; Για τον κόουτς Αλόνσο το γεμάτο γεμάτο ΟΑΚΑ είναι όπλο… Ο Αλόνσο τόνισε πως θέλει να δει ανταγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα και, όπως είπε χαρακτηριστικά “από εκεί και πέρα ό,τι έρθει, καλώς να ορίσει”.

Από τους τρεις προπονητές (σ.σ. Λουτσέσκου, Μεντιλίμπαρ, Αλόνσο), αυτός του ΠΑΟ μίλησε και για την αξία της άμυνας: “Η άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική. Σε όλα τα παιχνίδια. Η καλή άμυνα είναι αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις και μία καλή επίθεση” είπε. Η Τσέλσι έχει τον Πάλμερ εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ήρθε χωρίς τους Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουϊλ, Μάλο Γκούστο και Ρις Τζέιμς. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι ότι θα έχει Μαντουάκε, Νέτο, Φέλιξ, Μέουκα, Κουκουρέγια κτλ.

Exit mobile version