Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Τσέλσι

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Χαμογελαστός στο ΟΑΚΑ ο Βαγιαννίδης - Η χειραψία με Αλόνσο (pic)

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League και η αποστολή των πράσινων έγινε γνωστή από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή  προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη  η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι (24/10, 19:45), που γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντράζ Σπόραρ ενώ ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.  Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμτης. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr