Πελίστρι για Τσέλσι: «Και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα – Θέλουμε να προχωρήσουμε για τον Τζορτζ!» (vid)

Ο Φακούντο Πελίστρι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη Συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Πελίστρι για Τσέλσι: «Και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα - Θέλουμε να προχωρήσουμε για τον Τζορτζ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω έρθει σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Η απόφασή μου δεν ήταν δύσκολη. Είναι ιδιαίτερη και μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Η προσαρμογή μου θέλει τον χρόνο της. Μπήκαμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε ήδη ξεκάθαρους τους στόχους μας, κάνουμε αυτό που πρέπει και βήμα βήμα προχωράμε.

Η απώλεια του Τζορτζ ήταν μια σκληρή πραγματικότητα για ολόκληρη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Τζορτζ θα το ήθελε. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα και για τον Τζορτζ και για την ομάδα.

Η Τσέλσι είναι μια ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές, αλλά και εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε και εμείς τόσο σημαντικές και μεγάλες ομάδες. Αύριο παίζουμε εντός έδρας, θα έχουμε και τους φιλάθλους μας. Έχουμε δείξουμε πως ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε και εμείς μεγάλες ομάδες. Θα είμαστε πλαισιωμένοι, θα παίξουμε εντός έδρας.

Είναι αλήθεια ότι και για εμάς και για κάθε ομάδα, είναι σημαντικό να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε καλά, προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε τη μάχη μας για τη νίκη. Το σημαντικό, είναι να μη χάσουμε. Αν έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αυτό θα μας δώσει μια ώθηση και για τις εγχώριες διοργανώσεις. Θα παίξουμε, σαν να είναι τελικός.

Θα είναι ένα πολύ όμορφος αγώνας, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο. Ξέρουμε από την πρόκριση με τη Λανς, πως η ατμόσφαιρα των οπαδών μας είναι απίστευτη»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version