Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Η απόφαση για φορ και τα ονόματα στο κάδρο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματίσει να αποκτήσει επιθετικό τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Παναθηναϊκός: Το μπαμ με Κορέα και ο... κλεισμένος φορ

Με την έλευση του Ιανουαρίου, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει συνολική αναθεώρηση του ζητήματος του επιθετικού. Ο Ιωαννίδης, ως βασικός στόχος κάθε αντίπαλης άμυνας που εστιάζει σε αυτόν, υφίσταται σκληρά μαρκαρίσματα σε κάθε παιχνίδι και είναι σαφές ότι δεν θα καταφέρει να αντέξει μόνος του το βάρος όλης της σεζόν, παίζοντας συνεχώς χωρίς διάλειμμα. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από μια πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση στην επιθετική του γραμμή.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, ο Ιανουάριος φαίνεται να φέρνει σίγουρα αλλαγές στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ο Σπόραρ αναμένεται να αναζητήσει πιο έντονα μία ομάδα που θα του εξασφαλίσει θέση βασικού, δεδομένου ότι έχει ήδη μεταγραφεί τρεις φορές τον Ιανουάριο στο παρελθόν.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» στοχεύουν στην ενίσχυση αυτής της θέσης. Ο Χοακίν Κορέα παραμένει μία από τις πιθανές επιλογές για τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια και συνολικά 38 λεπτά φέτος με την Ίντερ, ενώ εξετάζονται και άλλες μία-δύο περιπτώσεις υψηλού επιπέδου επιθετικών από τη διεθνή αγορά.

Exit mobile version