Βαρούχας: «Αν ήταν έξυπνος ο Τσολακίδης...» (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε επιπρόσθετο σχόλιο για την απόδοση του Τσολακίδη στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Βαρούχας: «Αν ήταν έξυπνος ο Τσολακίδης...» (vid)

Το κουβάρι της… υπόθεσης Τσολακίδη ξετύλιξαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Παναγιώτης Βαρούχας και Δήμος Κασκαντίρης.

Ο καθηγητής διαιτησίας και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη και συζήτησαν για τον βοηθό, που τα έκανε μαντάρα στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και για το ρεπορτάζ, που είδε το «φως» της δημοσιότητας νωρίτερα, σύμφωνα με το οποίο «υπήρξε ενορχηστρωμένο σχέδιο από την πλευρά Γκαγκάτση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τέτοια διαιτησία ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του»!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε για τις περιβόητες φάσεις με τα οφσάιντ των Πελίστρι και Μαντσίνι ότι «αν ήταν έξυπνος, δεν θα σήκωνε το σημαιάκι ο Τσολακίδης», ενώ ο κ. Κασκαντίρης υπογράμμισε ότι ο βοηθός από την Αθήνα είχε μια πολύ κακή διαιτησία, προσθέτοντας πως «είναι ελλιπής η εκπαίδευση των διαιτητών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr