Ο Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Ο Αντόνιο Νόμπρε θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχθεί την Τσέλσι την ερχόμενη Πέμπτη (24/10) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League με τον Αντόνιο Νόμπρε να σφυρίζει το παιχνίδι.

Ο 35χρονος Πορτογάλος διαιτητής είναι γνώριμος στους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού έχει διευθύνει τέσσερις φορές παιχνίδια των «πράσινων» στο παρελθόν.

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (0-0) για τους ομίλους του Europa League, ενώ από εκεί και πέρα είχε σφυρίξει επίσης άλλα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος του τριφυλλιού.

Αρχικά το Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-2 για τα πλέι οφ με το γκολ του γκολκίπερ Παπαδόπουλου στο φινάλε, έπειτα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0 για την 25η αγωνιστική και το  ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 για την 17η αγωνιστική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr