Παναθηναϊκός: Να εκμεταλλευτεί ένα σημαντικό στοιχείο κόντρα στην Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τσέλσι την ερχόμενη Πέμπτη (24/10, 19:45) στο ΟΑΚΑ και θέλει πάρα πολύ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Η αλλαγή στη φανέλα λόγω Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα σε μια προσπάθεια να συνέλθει από το χτύπημα που δέχθηκε με την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Οι πράσινοι μάλιστα επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και κατάφεραν να φύγουν με το διπλό χάρη σε γκολ του Τετέ, ο οποίος είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας απ’ όσους ήρθαν το καλοκαίρι αλλά και γενικότερα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι την ερχόμενη Πέμπτη (24/10) έχει μια διαφορετική αίγλη απ’ όλα τα υπόλοιπα και δεδομένα το κίνητρο είναι τεράστιο, ενώ σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, πόσο μάλλον νίκης, η ψυχολογία ανεβαίνει σε τεράστιο βαθμό.



Συνεπώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ένα ολικό restart αν καταφέρει να κερδίσει τους Μπλε στο ΟΑΚΑ, ωστόσο και μια ισοπαλία με καλή εμφάνιση δεν του αφήνει άσχημη γεύση στο τέλος της ημέρας.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι οφείλουν να στοχεύσουν στο κίνητρο και στη διάθεση, καθώς είναι δύο στοιχεία που υπερτερούν και μπορεί να τους δώσουν τεράστια ώθηση, για να πάρουν το παιχνίδι.

Ουσιαστικά η Τσέλσι δε θα κατέβει στην Αθήνα με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο κίνητρο, όπως για παράδειγμα αν έπαιζε στο Champions League, θα έχει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της και το κίνητρο θα είναι σαφώς μικρότερο απ’ αυτό των παικτών του Παναθηναϊκού.

Έτσι, λοιπόν, και με τη βοήθεια της έδρας, οι πράσινοι μπορούν να φτάσουν σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και στη νίκη κόντρα στους Λονδρέζους!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr