Με κανονικές διαιτησίες θα ήταν ακόμα και πρώτος ο Παναθηναϊκός! (vids)
Μέσα στα χίλια προβλήματα που καλείται να επιλύσει όσον αφορά την αγωνιστική του εικόνα, ο Παναθηναϊκός έχει κάθε δικαίωμα για να φωνάζει για τη διαιτησία.
Το αντικανονικό γκολ του Αστέρα Aktor (σύμφωνα και με τον Λανουά) και ο μη καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι των αιωνίων για την «αγκαλιά του Ρέτσου» στοίχισαν στον Παναθηναϊκό από 3 έως και 5 βαθμούς.
Τη δεδομένη στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 12 βαθμούς, επομένως, θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει από 15 έως και 17 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης (Άρης, ΠΑΟΚ) με 17 βαθμούς.
Με λίγα λόγια, αν ο Παναθηναϊκός είχε πάρει αυτά που δικαιούται σε δύο εξόφθαλμες περιπτώσεις ακύρωσης γκολ και πέναλτι, θα είχε πολύ καλύτερη θέση στη βαθμολογία.
Το γκολ του Αστέρα έπρεπε να ακυρωθεί, διότι παίκτης παρενόχλησε το τοίχος από κοντινή απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου. Αντίστοιχα, ο Ρέτσος έπρεπε να τιμωρηθεί με πέναλτι (και δεύτερη κίτρινη), γιατί αγκάλιασε τη μπάλα και «πάγωσε» το παιχνίδι για μερικά δευτερόλεπτα.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός