Με κανονικές διαιτησίες θα ήταν ακόμα και πρώτος ο Παναθηναϊκός! (vids)

Μέσα στα χίλια προβλήματα που καλείται να επιλύσει όσον αφορά την αγωνιστική του εικόνα, ο Παναθηναϊκός έχει κάθε δικαίωμα για να φωνάζει για τη διαιτησία.

Με κανονικές διαιτησίες θα ήταν ακόμα και πρώτος ο Παναθηναϊκός! (vids)

Το αντικανονικό γκολ του Αστέρα Aktor (σύμφωνα και με τον Λανουά) και ο μη καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι των αιωνίων για την «αγκαλιά του Ρέτσου» στοίχισαν στον Παναθηναϊκό από 3 έως και 5 βαθμούς.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 12 βαθμούς, επομένως, θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει από 15 έως και 17 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης (Άρης, ΠΑΟΚ) με 17 βαθμούς.

Με λίγα λόγια, αν ο Παναθηναϊκός είχε πάρει αυτά που δικαιούται σε δύο εξόφθαλμες περιπτώσεις ακύρωσης γκολ και πέναλτι, θα είχε πολύ καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Το γκολ του Αστέρα έπρεπε να ακυρωθεί, διότι παίκτης παρενόχλησε το τοίχος από κοντινή απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου. Αντίστοιχα, ο Ρέτσος έπρεπε να τιμωρηθεί με πέναλτι (και δεύτερη κίτρινη), γιατί αγκάλιασε τη μπάλα και «πάγωσε» το παιχνίδι για μερικά δευτερόλεπτα.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr