Σπουδαία πράγματα από Τσοκάι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ενις Τσοκάι απολαμβάνει τις δικές του ώρες διασημότητας, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Λεβαδειακού στην ισοπαλία του Φαλήρου (2-2).

Σπουδαία πράγματα από Τσοκάι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αλβανός κρίθηκε “λίγος” για να φορά την πράσινη φανέλα, παρότι τα χαρακτηριστικά του (δυναμικός, ακούραστος, σκληρός, που πάει με τραχύτητα πάνω στην μπάλα δίχως να φοβάται κανέναν) ήταν απαραίτητα γι αυτή την βερσιόν του τριφυλλιού που πλην Αράο δεν έχει άλλον ποδοσφαιριστή σε αυτά τα κυβικά.

Στον Παναθηναϊκό κρίνουν οτι ο παίκτης δεν είναι για το υψηλότερο επίπεδο. Ασφαλώς, μόλις στο 24ο έτος του ο Τσοκάι έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει και να διορθώσει. Όμως, διαθέτει την πρώτη ύλη για ομάδες τύπου Λεβαδειακού κι αυτό είναι το σημαντικό για τον Γιάννη Κομπότη που ως παλιός στην πιάτσα ξέρει να “κόβει” παίκτες.

Ο Αλβανός μέσος βοηθάει τέτοια σωματεία να απλώσουν ψηλά την άμυνά τους και να μην περιμένουν τους αντιπάλους μέσα στα καρέ τους να στοχεύσουν με τις κινήσεις τους, τους σέντερ φορ.

Νέος σε ηλικία, με ικανότητα να τρέχει πάνω-κάτω στον άξονα, παίκτης που δεν θα τον γνωρίζει καλά ο κόσμος, αλλά που σε περιβάλλον χωρίς την πίεση του Παναθηναϊκού μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr