Ανατροπή δεδομένων: Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ

Το ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιεί και του χρόνου ο Παναθηναϊκός σαν έδρα, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ.

Ανατροπή δεδομένων: Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ

Νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε βγει η πληροφορία, ότι ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν θ’ αφήσει το ΟΑΚΑ και θα επιστρέψει στη Λεωφόρο με τ’ αντανακλαστικά της πράσινης ΠΑΕ στην όλη υπόθεση να ήταν άμεσα.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, εξηγώντας αναλυτικά και τους λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οποιαδήποτε έργα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα που η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις»

Την Άνοιξη η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε -έχοντας τη θερμή υποστήριξη της κυβέρνησης- να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα σεζόν ως έδρα της ομάδας το Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης». Ο σύλλογος με τη δύναμη των εκατομμυρίων φιλάθλων του, έδωσε ζωή στο εγκαταλελειμμένο ΟΑΚΑ, γέμισε ήδη δύο φορές τις εξέδρες του γηπέδου (κάτι που θα ξανασυμβεί την Πέμπτη στον αγώνα με την Τσέλσι) και έστειλε όμορφες εικόνες σε όλη την Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να χρησιμοποιεί ως έδρα του το Ολυμπιακό Στάδιο. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες από διάφορα πιθανά κακόβουλα και ύποπτα δημοσιεύματα, είναι πασιφανές ότι οποιαδήποτε έργα προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα κατά το οποίο η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr