Ζήτησε εισιτήρια για το ΟΑΚΑ ο Άρης - Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Ο Άρης ζήτησε από τον Παναθηναϊκό εισιτήρια προκειμένου να κατεβάσει κόσμο από τη Θεσσαλονίκη για το ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων.

Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με ΑΕΚ (pics)

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League σ’ ένα παιχνίδι που οι πράσινοι θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να μειώσουν τη διαφορά τους από τις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι κιτρινόμαυροι.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Άρης έκανε αίτημα προκειμένου να πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι και να έχει δικούς της οπαδούς στο ΟΑΚΑ και σε μια άκρως, για εκείνον, σημαντική αναμέτρηση, καθώς θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς μοιράζονται αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ.

Παρά το αίτημα που κατέθεσε όμως η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η απάντηση από τον Παναθηναϊκό ήταν αρνητική κι έτσι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι μόνο του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr