Παναθηναϊκός: Ήταν βελτιωμένος στην Κρήτη - Οδηγός για τη συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από το συνηθισμένο του φέτος.

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Η αλλαγή στη φανέλα λόγω Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κρήτη έχοντας κακή ψυχολογία γενικότερα λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά γνωρίζοντας πως πρέπει να κάνει μια νέα αρχή και να παίξει πλέον και για τον άνθρωπο που ήταν στην ομάδα κι έφυγε τόσο άδικα και νωρίς.

Στην Κρήτη το ματς δε θα ήταν εύκολο και γενικότερα αποδείχθηκε πως δεν ήταν με τον Παναθηναϊκό όμως να βγάζει διάθεση, όρεξη, να δείχνει ότι έχει βελτιωθεί από τις προηγούμενες εμφανίσεις σε σημαντικά παιχνίδια και να παίρνει στο τέλος τη νίκη.

Σημαντικό στοιχείο φυσικά σε όλο αυτό έπαιξε και η ποιότητα του Τετέ, ο οποίος αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μια τεράστια μεταγραφή και, ίσως, η κορυφαία που έχει γίνει βάσει απόδοσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον το Τριφύλλι οφείλει να συνεχίσει με οδηγό αυτή την εμφάνιση και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το βασικό του στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr