Ο Τσέριν δεν… πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα – Τα φοβερά στατιστικά στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Η παρουσία του Άνταμ Τσέριν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κρίνεται παραπάνω από απαραίτητη κι ένας τέτοιος παίκτης πρέπει να ξεκινάει βασικός.

Παρασκήνιο με Τσέριν: Οι λόγοι που αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ

Ο Άνταμ Τσέριν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δείχνοντας πλέον πως είναι απαραίτητος για τη μεσαία γραμμή των πράσινων.

Ο Σλοβένος μέσος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να αποδείξει ξανά πόσο σημαντικός είναι για το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς κάνει πολλές δουλειές στη μεσαία γραμμή που δίνουν μόνο θετικά στοιχεία στους πράσινους.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσέριν μέτρησε 46/50 πάσες τελειώνοντας το παιχνίδι με 92% ποσοστό επιτυχίας βοηθώντας στην διατήρηση της κατοχής της μπάλας, αλλά και την καλή και ασφαλή κυκλοφορία της.

Παράλληλα στις πάσες προς το τελευταίο τρίτο του γηπέδου, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην γίνονται λάθη, γιατί μπορεί να δώσουν καταστάσεις τρανζίσιον στον αντίπαλο, είχε 7/9 ολοκληρώνοντας το ματς με ποσοστό 78%.

Επιπλέον συνολικά είχε μόλις έξι απώλειες της μπάλας σε όλο το παιχνίδι, οι τρεις μισό του γηπέδου των «πρασίνων» ενώ είχε ακόμη 2/2 μακρινές μεταβιβάσεις, 1/2 ντρίμπλες, μία επαφή στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου κι ένα κερδισμένο φάουλ.

Τέλος, συνολικά στο ματς είχε 8/15 μονομαχίες με το ποσοστό επιτυχίας του σ’ αυτές να αγγίζει το 53%, έκανε τρία φάουλ χωρίς να αντικρίσει κάποια κάρτα, αλλά και τέσσερα κοψίματα.

Exit mobile version