Restart και νίκη για πολλούς λόγους - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος από τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η τρομερή εμφάνιση του Ουναχί έσπασε «ρεκόρ» από το 2019!

Σ’ ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο επισκιάζεται από την ξαφνική και πολύ σημαντική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι πράσινοι ψάχνουν το ολικό restart καθώς είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της τραγικής είδησης με τον αείμνηστο ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και ξαφνικά, καλούνται να συσπειρωθούν και να βρουν την απαιτούμενη δύναμη, ώστε να προχωρήσουν μπροστά.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 18:00 και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr