Φίλαθλος έδωσε τριαντάφυλλα στον Μπακασέτα στη μνήμη του Μπάλντοκ

Σε μια όμορφη κίνηση προέβη ένας Έλληνας φίλαθλος δίνοντας στον υπαρχηγό του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δύο κόκκινα τριαντάφυλλα για να τιμήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Φίλαθλος έδωσε τριαντάφυλλα στον Μπακασέτα στη μνήμη του Μπάλντοκ

Την ώρα που έφθανε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας φίλαθλος του ποδοσφαίρου πλησίασε μέλη της αποστολής, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Sportal.

«Δεν έχουν σημασία οι ομάδες. Εργάζομαι σε λίγο, αλλά έφερα αυτά τα λουλούδια, για τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σας παρακαλώ να τα δώσετε στον Τάσο Μπακασέτα, που είναι στους αρχηγούς της ομάδας. Όταν διάβασα για τον Τζορτζ δεν μπορούσα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Είναι στο μυαλό όλων μας»

Μόλις τελείωσε τα, όλο συγκίνηση, λόγια του, η αποστολή κατέβαινε από το πούλμαν. «Καλύτερα να τα δώσεις εσύ ο ίδιος», ειπώθηκε στον φίλαθλο που θέλησε, με μία λεπτή χειρονομία, να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος.

Λίγο μετά, ο υπαρχηγός του Τριφυλλιού κατέβηκε από το πούλμαν και συνομίλησε με τον άνθρωπο που ήταν εκεί, γεμάτος συγκίνηση, περιμένοντάς τον.

Παρέλαβε τα δύο κόκκινα τριαντάφυλλα, αντάλλαξαν λίγα λόγια, χαιρετήθηκαν, με τον Τάσο Μπακασέτα να κατευθύνεται προς το αεροπλάνο με τα λουλούδια αυτά στα χέρια του.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε, στην Κρήτη, τους εξής 22 ποδοσφαιριστές:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr