Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) για το Τριφύλλι

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση της Κ17 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι, στο οποίο τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ καθώς πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) για το Τριφύλλι

Το ματς είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες από τα πρώτα λεπτά. Οι Πράσινοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή σε γκολ. Η Κ17 του Τριφυλλιού έφτασε αρκετές φορές έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και χωρίς να σημειωθεί κάποια σημαντική στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Στο 75ο λεπτό του αγώνα το δυνατό σουτ του Ρεμούνδου σταμάτησε στο δοκάρι του Κετένογλου, αλλά στη συνέχεια η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας. Οι παίκτες του Κώστα Κιάσσου συνέχισαν να πιέζουν, είχαν αρκετές καλές στιγμές, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι. Το Τριφύλλι ήταν καλύτερο, άξιζε το τρίποντο, αλλά δεν τα κατάφερε παραμένοντας πάντως αήττητο απ’ το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Σταμέλος, Λάβδας, Δημακόπουλος, Γαζής (79′ Ψαρρής), Νίτσος, Θεοχάρης (88′ Τσιμερίκας), Κίτσας (68′ Αργυρόπουλος), Ιωάννου, Νεμπής, Ρεμούνδος, Βαμβακίδης (88′ Σουχλάκης).

ΟΦΗ: Κετένογλου, Κοζυράκης, Χριστουλάκης (72′ Δρόσος), Μπαλάσης, Καρνέζος, Βγόντζας, Ασμαριανάκης (57′ Καρβούνης), Τούφας, Κούβδος (72′ Κωστάκης), Πετούσης (55′ Αντωνακάκης), Σιτμαλίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr