Οριστική απόφαση για Βαγιαννίδη - Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να επιστρέφει σ’ αυτή.

Οριστική απόφαση για Βαγιαννίδη - Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη (20/10, 18:00) και ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση με τους πράσινους να έχουν ως στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης σ’ ένα αν μη τι άλλο βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά:

22 ποδοσφαιριστές στη λίστα του Μιγκέλ Αλόνσο.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι στην Κρήτη. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr