Γιώργος Βαγιαννίδης: «Καμία συμφωνία με άλλη ελληνική ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ενώ θα μπει σε συζητήσεις μαζί του προκειμένου ο ποδοσφαιριστής ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Παναθηναϊκός: «Εξελίξεις με Βαγιαννίδη - Η στάση Αλαφούζου»

Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει εκτός ομάδας τον Γιώργο Βαγιαννίδη μετά τα όσα έγιναν από την πλευρά του παίκτη στην πρόταση ανανέωσης που του είχε κατατεθεί.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα μπακ τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο και ο ίδιος από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει και να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι που έμοιαζε πολύ πιθανό να γίνει μέχρι πριν λίγο καιρό, καθώς δεν είχε απαντήσει καν στην πρόταση που του έιχε κάνει ο Παναθηναϊκός.

Πλέον το κλίμα έχει αλλάξει κι ο παίκτης αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά και μάλιστα οι δύο πλευρές θα μπουν σε νέες συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και για το συμβόλαιό του, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» οι πράσινοι ενημερώθηκαν από την πλευρά του Βαγιαννίδη πως όλα όσα ακούγονται για τις άλλες ελληνικές ομάδες κι εκείνον δεν ισχύουν, καθώς ο διεθνής μπακ είναι αφοσιωμένος μόνο στο Τριφύλλι.

Exit mobile version