Ενδεκάδα Παναθηναϊκού με τέσσερα διλήμματα - Οι ανοιχτές θέσεις

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη προπονήσεις πριν από τον δύσκολο και κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:00).

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Σε αυτές τις προπονήσεις, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα καθορίσει την τελική σύνθεση της ομάδας. Ο Ουρουγουανός προπονητής αντιμετωπίζει αρκετά διλήμματα σχετικά με ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Αρχικά, ο Ντραγκόφσκι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά υπάρχει πιθανότητα ο Λοντίγκιν να παραμείνει στη θέση του τερματοφύλακα των «πράσινων».

Στην κεντρική γραμμή, ο Αράο στο ”6” δείχνει σίγουρος, ενώ ο 49χρονος προπονητής καλείται να αποφασίσει ποιους θα επιλέξει για τις θέσεις ”8” και ”10”. Υπάρχει η πιθανότητα να παρατάξει μαζί τους Ουναϊ και Μπακασέτα, αλλιώς θα χρησιμοποιήσει έναν από τους δύο στο ”10” και πιθανώς τον Τσέριν στο ”8”.

Στο αριστερό άκρο, η επιλογή αφορά τον Τζούρισιτς και τον Πελίστρι, ο οποίος έχει υποφέρει από τα τελευταία παιχνίδια και τις… ταξιδιωτικές υποχρεώσεις της εθνικής Ουρουγουάης. Ο Πελίστρι είναι σε κακή φόρμα, γεγονός που καθιστά τον Σέρβο ως φαβορί για την αρχική ενδεκάδα, ώστε ο Ουρουγουανός να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Στην κορυφή της επίθεσης, με την απουσία του Ιωαννίδη, οι Σπόραρ και Γερεμέγεφ ανταγωνίζονται για τη θέση. Ο Αλόνσο έχει δείξει εμπιστοσύνη στον Σλοβένο, τον οποίο χρησιμοποίησε στη Μπάνια Λούκα και στο σημαντικό ντέρμπι, αν και ο διεθνής παίκτης είχε κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Ο Σουηδός σέντερ φορ φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Οι Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τετέ και Αράο φαίνεται να είναι σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr